Sportûnderfiningswike

Sportûnderfiningswike kun je vinden aan de Hogedijken 6 in Dokkum.

Meer informatie over Sportûnderfiningswike in Dokkum

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Dokkum of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportûnderfiningswike wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Vereniging of organisatie is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportûnderfiningswike in Dokkum is er voor alle niveaus. Het is een ideale Vereniging of organisatie om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportûnderfiningswike vooral een Vereniging of organisatie waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportûnderfiningswike in Dokkum meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportûnderfiningswike ? Je kunt de Vereniging of organisatie bezoeken op Hogedijken 6 in Dokkum. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sportûnderfiningswike? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportûnderfiningswike het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportûnderfiningswike

Bezoekers bekeken ook