Prinses Wilhelmina Hockeyclub

Prinses Wilhelmina Hockeyclub kun je vinden aan de Maatmanweg 31 in Enschede.

Meer informatie over Prinses Wilhelmina Hockeyclub in Enschede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enschede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Prinses Wilhelmina Hockeyclub wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Prinses Wilhelmina Hockeyclub in Enschede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Prinses Wilhelmina Hockeyclub vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Prinses Wilhelmina Hockeyclub in Enschede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Prinses Wilhelmina Hockeyclub ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Maatmanweg 31 in Enschede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.pwhockey.nl/

Hoe kom je bij Prinses Wilhelmina Hockeyclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prinses Wilhelmina Hockeyclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Prinses Wilhelmina Hockeyclub

Bezoekers bekeken ook