Lochemse Hockey Club

Lochemse Hockey Club kun je vinden aan de Koopsdijk 1B in Lochem.

Meer informatie over Lochemse Hockey Club in Lochem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Lochem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Lochemse Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Lochemse Hockey Club in Lochem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Lochemse Hockey Club vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Lochemse Hockey Club in Lochem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Lochemse Hockey Club ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Koopsdijk 1B in Lochem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 39574868, of door te mailen via de website: http://www.lochemsehockeyclub.nl/

Hoe kom je bij Lochemse Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lochemse Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Lochemse Hockey Club

Bezoekers bekeken ook