Mixed Hockey Club (MHC) Heesch

Mixed Hockey Club (MHC) Heesch kun je vinden aan de Schoonstraat 99B in Heesch.

Meer informatie over Mixed Hockey Club (MHC) Heesch in Heesch

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Heesch of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club (MHC) Heesch wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club (MHC) Heesch in Heesch is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club (MHC) Heesch vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club (MHC) Heesch in Heesch meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club (MHC) Heesch ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Schoonstraat 99B in Heesch. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 412 453 612, of door te mailen via de website: http://www.mhcheesch.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club (MHC) Heesch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club (MHC) Heesch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club (MHC) Heesch

Bezoekers bekeken ook