HockeyFluiters

HockeyFluiters kun je vinden aan de in .

Meer informatie over HockeyFluiters in

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HockeyFluiters wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HockeyFluiters in is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HockeyFluiters vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HockeyFluiters in meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HockeyFluiters ? Je kunt de Sportclub bezoeken op in . Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://jibbejaartsveld.wixsite.com/hockeyfluiters

Hoe kom je bij HockeyFluiters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HockeyFluiters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HockeyFluiters

Bezoekers bekeken ook