Tilburg Trappers

Tilburg Trappers kun je vinden aan de Stappegoorweg 3a in Tilburg.

Meer informatie over Tilburg Trappers in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Tilburg Trappers wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Tilburg Trappers in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Tilburg Trappers vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Tilburg Trappers in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Tilburg Trappers ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Stappegoorweg 3a in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 458 2880, of door te mailen via de website: http://www.trappers.nl/

Hoe kom je bij Tilburg Trappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tilburg Trappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Tilburg Trappers

Bezoekers bekeken ook