R.G.H.C. Tempo '34

R.G.H.C. Tempo '34 kun je vinden aan de Zuiderparkweg 602 in Rotterdam.

Meer informatie over R.G.H.C. Tempo '34 in Rotterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Rotterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is R.G.H.C. Tempo '34 wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, R.G.H.C. Tempo '34 in Rotterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is R.G.H.C. Tempo '34 vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is R.G.H.C. Tempo '34 in Rotterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over R.G.H.C. Tempo '34 ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Zuiderparkweg 602 in Rotterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 10 480 8055, of door te mailen via de website: http://www.tempo34.nl/

Hoe kom je bij R.G.H.C. Tempo '34? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.G.H.C. Tempo '34 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. R.G.H.C. Tempo ’34

Bezoekers bekeken ook