Ring Pass Delftse Hockey- en Tennisclub

Ring Pass Delftse Hockey- en Tennisclub kun je vinden aan de Westblok 1 in Delft.

Meer informatie over Ring Pass Delftse Hockey- en Tennisclub in Delft

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Delft of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Ring Pass Delftse Hockey- en Tennisclub wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Ring Pass Delftse Hockey- en Tennisclub in Delft is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Ring Pass Delftse Hockey- en Tennisclub vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Ring Pass Delftse Hockey- en Tennisclub in Delft meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Ring Pass Delftse Hockey- en Tennisclub ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Westblok 1 in Delft. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 15 213 5318, of door te mailen via de website: http://www.ringpass.nl/

Hoe kom je bij Ring Pass Delftse Hockey- en Tennisclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ring Pass Delftse Hockey- en Tennisclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Ring Pass Delftse Hockey- en Tennisclub

Bezoekers bekeken ook