RKHV Union

RKHV Union kun je vinden aan de Kluissestraat 4 in Malden.

Meer informatie over RKHV Union in Malden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Malden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is RKHV Union wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, RKHV Union in Malden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is RKHV Union vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is RKHV Union in Malden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over RKHV Union ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Kluissestraat 4 in Malden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 24 355 9554, of door te mailen via de website: http://www.unionhockey.nl/

Hoe kom je bij RKHV Union? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RKHV Union het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. RKHV Union

Bezoekers bekeken ook