Hockeyclub Schouwen-Duiveland

Hockeyclub Schouwen-Duiveland kun je vinden aan de Lange Blokweg 27B in Zierikzee.

Meer informatie over Hockeyclub Schouwen-Duiveland in Zierikzee

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zierikzee of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Schouwen-Duiveland wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Schouwen-Duiveland in Zierikzee is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Schouwen-Duiveland vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Schouwen-Duiveland in Zierikzee meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Schouwen-Duiveland ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Lange Blokweg 27B in Zierikzee. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 111 415 794, of door te mailen via de website: http://www.hsd-zierikzee.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Schouwen-Duiveland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Schouwen-Duiveland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Schouwen-Duiveland

Bezoekers bekeken ook