Helder Teamsports

Helder Teamsports kun je vinden aan de Drs. F. Bijlweg 242A in Den Helder.

Meer informatie over Helder Teamsports in Den Helder

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Helder of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Helder Teamsports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Helder Teamsports in Den Helder is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Helder Teamsports vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Helder Teamsports in Den Helder meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Helder Teamsports ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Drs. F. Bijlweg 242A in Den Helder. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://www.helderteamsports.nl/

Hoe kom je bij Helder Teamsports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helder Teamsports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Helder Teamsports

Bezoekers bekeken ook