Agility Sports

Agility Sports kun je vinden aan de Buitenvaart 1010d in Hoogeveen.

Meer informatie over Agility Sports in Hoogeveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hoogeveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Agility Sports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Agility Sports in Hoogeveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Agility Sports vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Agility Sports in Hoogeveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Agility Sports ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Buitenvaart 1010d in Hoogeveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.agilitysports.nl/

Hoe kom je bij Agility Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Agility Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Agility Sports

Bezoekers bekeken ook