Hockeyhuis.nl

Hockeyhuis.nl kun je vinden aan de Hoenkoopse Buurtweg 7b in Oudewater.

Meer informatie over Hockeyhuis.nl in Oudewater

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oudewater of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyhuis.nl wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyhuis.nl in Oudewater is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyhuis.nl vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyhuis.nl in Oudewater meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyhuis.nl ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Hoenkoopse Buurtweg 7b in Oudewater. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 348 419 365, of door te mailen via de website: http://www.hockeyhuis.nl/?utm_source=Google&utm_medium=My%20Business&utm_campaign=Webshop

Hoe kom je bij Hockeyhuis.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyhuis.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyhuis.nl

Bezoekers bekeken ook