Hockeyclub Kampen (HCK)

Hockeyclub Kampen (HCK) kun je vinden aan de Hagenbroek, Hilbert van Dijkstraat 3 in Kampen.

Meer informatie over Hockeyclub Kampen (HCK) in Kampen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Kampen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockeyclub Kampen (HCK) wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockeyclub Kampen (HCK) in Kampen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockeyclub Kampen (HCK) vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockeyclub Kampen (HCK) in Kampen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockeyclub Kampen (HCK) ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Hagenbroek, Hilbert van Dijkstraat 3 in Kampen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 38 331 7193, of door te mailen via de website: http://www.hckampen.nl/

Hoe kom je bij Hockeyclub Kampen (HCK)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockeyclub Kampen (HCK) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockeyclub Kampen (HCK)

Bezoekers bekeken ook