Amsterdam Dynamics Hockey

Amsterdam Dynamics Hockey kun je vinden aan de Bijlmer Sportpark, Karspeldreef 501 in Amsterdam.

Meer informatie over Amsterdam Dynamics Hockey in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Amsterdam Dynamics Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Amsterdam Dynamics Hockey in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Amsterdam Dynamics Hockey vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Amsterdam Dynamics Hockey in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Amsterdam Dynamics Hockey ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Bijlmer Sportpark, Karspeldreef 501 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 244 0056, of door te mailen via de website: http://www.amsterdamdynamics.nl/

Hoe kom je bij Amsterdam Dynamics Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amsterdam Dynamics Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Amsterdam Dynamics Hockey

Bezoekers bekeken ook