A.M.H.C. Rood-Wit

A.M.H.C. Rood-Wit kun je vinden aan de Zwaluwenweg 11 in Aerdenhout.

Meer informatie over A.M.H.C. Rood-Wit in Aerdenhout

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Aerdenhout of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is A.M.H.C. Rood-Wit wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, A.M.H.C. Rood-Wit in Aerdenhout is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is A.M.H.C. Rood-Wit vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is A.M.H.C. Rood-Wit in Aerdenhout meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over A.M.H.C. Rood-Wit ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Zwaluwenweg 11 in Aerdenhout. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://roodwit.nl/

Hoe kom je bij A.M.H.C. Rood-Wit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A.M.H.C. Rood-Wit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. A.M.H.C. Rood-Wit

Bezoekers bekeken ook