Mixed Hockey Club Weesp

Mixed Hockey Club Weesp kun je vinden aan de s-Gravelandseweg 3b in Weesp.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Weesp in Weesp

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Weesp of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Weesp wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Weesp in Weesp is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Weesp vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Weesp in Weesp meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Weesp ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op s-Gravelandseweg 3b in Weesp. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 294 417 101, of door te mailen via de website: http://www.mhcweesp.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Weesp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Weesp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Weesp

Bezoekers bekeken ook