Sportclub Only Friends

Sportclub Only Friends kun je vinden aan de Beemsterstraat 652 in Amsterdam.

Meer informatie over Sportclub Only Friends in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportclub Only Friends wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportclub Only Friends in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportclub Only Friends vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportclub Only Friends in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportclub Only Friends ? Je kunt de Club bezoeken op Beemsterstraat 652 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 333 1250, of door te mailen via de website: http://onlyfriends.nl/

Hoe kom je bij Sportclub Only Friends? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub Only Friends het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportclub Only Friends

Bezoekers bekeken ook