Mixed Hockeyclub Venray

Mixed Hockeyclub Venray kun je vinden aan de Leunseweg 16 in Venray.

Meer informatie over Mixed Hockeyclub Venray in Venray

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Venray of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockeyclub Venray wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockeyclub Venray in Venray is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockeyclub Venray vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockeyclub Venray in Venray meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockeyclub Venray ? Je kunt de Club bezoeken op Leunseweg 16 in Venray. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 14481625, of door te mailen via de website: http://www.mhcv.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockeyclub Venray? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockeyclub Venray het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockeyclub Venray

Bezoekers bekeken ook