Sportfection

Sportfection kun je vinden aan de Het Sterrenbeeld 25 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Sportfection in s-Hertogenbosch

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in s-Hertogenbosch of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportfection wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportfection in s-Hertogenbosch is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportfection vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportfection in s-Hertogenbosch meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportfection ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Het Sterrenbeeld 25 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 15626922, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sportfection? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportfection het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportfection

Bezoekers bekeken ook