Mixed Hockey Club Bennebroek

Mixed Hockey Club Bennebroek kun je vinden aan de Isaäc Sweerslaan 1 in Bennebroek.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Bennebroek in Bennebroek

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Bennebroek of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Bennebroek wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Bennebroek in Bennebroek is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Bennebroek vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Bennebroek in Bennebroek meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Bennebroek ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Isaäc Sweerslaan 1 in Bennebroek. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 23 584 7701, of door te mailen via de website: http://www.mhcbennebroek.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Bennebroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Bennebroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Bennebroek

Bezoekers bekeken ook