atletiekvereniging SPRINT

atletiekvereniging SPRINT kun je vinden aan de Doctor Schaepmanlaan 4 in Breda.

Meer informatie over atletiekvereniging SPRINT in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is atletiekvereniging SPRINT wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, atletiekvereniging SPRINT in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is atletiekvereniging SPRINT vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is atletiekvereniging SPRINT in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over atletiekvereniging SPRINT ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Doctor Schaepmanlaan 4 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 76 561 3309, of door te mailen via de website: https://avsprint.nl/

Hoe kom je bij atletiekvereniging SPRINT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je atletiekvereniging SPRINT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. atletiekvereniging SPRINT

Bezoekers bekeken ook