Sportpark Corpus Den Hoorn

Sportpark Corpus Den Hoorn kun je vinden aan de Laan Corpus Den Hoorn 98-102 in Groningen.

Meer informatie over Sportpark Corpus Den Hoorn in Groningen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Groningen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportpark Corpus Den Hoorn wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportpark Corpus Den Hoorn in Groningen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportpark Corpus Den Hoorn vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportpark Corpus Den Hoorn in Groningen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportpark Corpus Den Hoorn ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Laan Corpus Den Hoorn 98-102 in Groningen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 50 367 6767, of door te mailen via de website: https://www.sport050.nl/sportlocaties/sportparken/sportpark-corpus-den-hoorn

Hoe kom je bij Sportpark Corpus Den Hoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Corpus Den Hoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportpark Corpus Den Hoorn

Bezoekers bekeken ook