Sportvereniging Epse

Sportvereniging Epse kun je vinden aan de Hassinklaan 3 in Epse.

Meer informatie over Sportvereniging Epse in Epse

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Epse of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportvereniging Epse wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportvereniging Epse in Epse is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportvereniging Epse vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportvereniging Epse in Epse meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportvereniging Epse ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Hassinklaan 3 in Epse. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 575 492 162, of door te mailen via de website: http://www.svepse.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Epse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Epse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportvereniging Epse

Bezoekers bekeken ook