Henry's Sportshop

Henry's Sportshop kun je vinden aan de Stappegoorweg 3b in Tilburg.

Meer informatie over Henry's Sportshop in Tilburg

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Tilburg of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Henry's Sportshop wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Henry's Sportshop in Tilburg is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Henry's Sportshop vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Henry's Sportshop in Tilburg meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Henry's Sportshop ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Stappegoorweg 3b in Tilburg. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 13 582 1850, of door te mailen via de website: https://www.henryssportshop.nl/

Hoe kom je bij Henry's Sportshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Henry's Sportshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Henry’s Sportshop

Bezoekers bekeken ook