MHC Oosterbeek

MHC Oosterbeek kun je vinden aan de Sportlaan 1 in Oosterbeek.

Meer informatie over MHC Oosterbeek in Oosterbeek

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Oosterbeek of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is MHC Oosterbeek wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, MHC Oosterbeek in Oosterbeek is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is MHC Oosterbeek vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is MHC Oosterbeek in Oosterbeek meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over MHC Oosterbeek ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Sportlaan 1 in Oosterbeek. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.hockeyoosterbeek.nl/

Hoe kom je bij MHC Oosterbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MHC Oosterbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. MHC Oosterbeek

Bezoekers bekeken ook