Sportpark De Kluis

Sportpark De Kluis kun je vinden aan de Kluissestraat 2 in Malden.

Meer informatie over Sportpark De Kluis in Malden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Malden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportpark De Kluis wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportpark De Kluis in Malden is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportpark De Kluis vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportpark De Kluis in Malden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportpark De Kluis ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Kluissestraat 2 in Malden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij Sportpark De Kluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark De Kluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Sportpark De Kluis

Bezoekers bekeken ook