Hockey Club Goeree-Overflakkee

Hockey Club Goeree-Overflakkee kun je vinden aan de Oostplaatseweg 1 in Middelharnis.

Meer informatie over Hockey Club Goeree-Overflakkee in Middelharnis

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Middelharnis of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Goeree-Overflakkee wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Goeree-Overflakkee in Middelharnis is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Goeree-Overflakkee vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Goeree-Overflakkee in Middelharnis meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Goeree-Overflakkee ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Oostplaatseweg 1 in Middelharnis. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 22018762, of door te mailen via de website: http://www.hcgo.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Goeree-Overflakkee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Goeree-Overflakkee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hockey Club Goeree-Overflakkee

Bezoekers bekeken ook