St. Theunis

St. Theunis kun je vinden aan de Parklaan 1b in Weert.

Meer informatie over St. Theunis in Weert

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Weert of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is St. Theunis wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, St. Theunis in Weert is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is St. Theunis vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is St. Theunis in Weert meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over St. Theunis ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Parklaan 1b in Weert. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 495 535 926, of door te mailen via de website: http://www.hvweert.nl/site/default.asp

Hoe kom je bij St. Theunis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Theunis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. St. Theunis

Bezoekers bekeken ook