U.H.C Qui Vive Hockey

U.H.C Qui Vive Hockey kun je vinden aan de Vuurlijn 30 in De Kwakel.

Meer informatie over U.H.C Qui Vive Hockey in De Kwakel

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in De Kwakel of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is U.H.C Qui Vive Hockey wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, U.H.C Qui Vive Hockey in De Kwakel is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is U.H.C Qui Vive Hockey vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is U.H.C Qui Vive Hockey in De Kwakel meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over U.H.C Qui Vive Hockey ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Vuurlijn 30 in De Kwakel. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 297 562 274, of door te mailen via de website: http://www.quivive.nl/

Hoe kom je bij U.H.C Qui Vive Hockey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je U.H.C Qui Vive Hockey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. U.H.C Qui Vive Hockey

Bezoekers bekeken ook