SUFV Hot Shots Nijmegen

SUFV Hot Shots Nijmegen kun je vinden aan de Gymnasion, Heyendaalseweg 141 in Nijmegen.

Meer informatie over SUFV Hot Shots Nijmegen in Nijmegen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nijmegen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is SUFV Hot Shots Nijmegen wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Club is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, SUFV Hot Shots Nijmegen in Nijmegen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Club om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is SUFV Hot Shots Nijmegen vooral een Club waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is SUFV Hot Shots Nijmegen in Nijmegen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over SUFV Hot Shots Nijmegen ? Je kunt de Club bezoeken op Gymnasion, Heyendaalseweg 141 in Nijmegen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 24 361 2392, of door te mailen via de website:

Hoe kom je bij SUFV Hot Shots Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SUFV Hot Shots Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. SUFV Hot Shots Nijmegen

Bezoekers bekeken ook