Spartahal

Spartahal kun je vinden aan de Zuiderweg 2A in Schagen.

Meer informatie over Spartahal in Schagen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Schagen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Spartahal wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportcomplex is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Spartahal in Schagen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportcomplex om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Spartahal vooral een Sportcomplex waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Spartahal in Schagen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Spartahal ? Je kunt de Sportcomplex bezoeken op Zuiderweg 2A in Schagen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 224 213 558, of door te mailen via de website: https://www.schagenactief.nl/

Hoe kom je bij Spartahal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spartahal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Spartahal

Bezoekers bekeken ook