THC Hurley

THC Hurley kun je vinden aan de Nieuwe Kalfjeslaan 21 in Amstelveen.

Meer informatie over THC Hurley in Amstelveen

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amstelveen of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is THC Hurley wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, THC Hurley in Amstelveen is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is THC Hurley vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is THC Hurley in Amstelveen meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over THC Hurley ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Nieuwe Kalfjeslaan 21 in Amstelveen. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 20 645 4468, of door te mailen via de website: http://www.hurley.nl/

Hoe kom je bij THC Hurley? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je THC Hurley het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. THC Hurley

Bezoekers bekeken ook