Hockey Club Twente

Hockey Club Twente kun je vinden aan de Torenlaan 62 in Hengelo.

Meer informatie over Hockey Club Twente in Hengelo

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Hengelo of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hockey Club Twente wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hockey Club Twente in Hengelo is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hockey Club Twente vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hockey Club Twente in Hengelo meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hockey Club Twente ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Torenlaan 62 in Hengelo. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 74 291 6519, of door te mailen via de website: https://www.hctwente.nl/

Hoe kom je bij Hockey Club Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hockey Club Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Hockey Club Twente

Bezoekers bekeken ook