Enschedese Hockey Vereniging

Enschedese Hockey Vereniging kun je vinden aan de Geessinkweg 148 in Enschede.

Meer informatie over Enschedese Hockey Vereniging in Enschede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enschede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Enschedese Hockey Vereniging wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Enschedese Hockey Vereniging in Enschede is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Enschedese Hockey Vereniging vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Enschedese Hockey Vereniging in Enschede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Enschedese Hockey Vereniging ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Geessinkweg 148 in Enschede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 53 476 5188, of door te mailen via de website: https://www.ehv-enschede.nl/site/default.asp?option=850&menu=1#

Hoe kom je bij Enschedese Hockey Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Enschedese Hockey Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Enschedese Hockey Vereniging

Bezoekers bekeken ook