HC Houten

HC Houten kun je vinden aan de Groene Hoon 1 in Houten.

Meer informatie over HC Houten in Houten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Houten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is HC Houten wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, HC Houten in Houten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is HC Houten vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is HC Houten in Houten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over HC Houten ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Groene Hoon 1 in Houten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 30 637 4511, of door te mailen via de website: http://www.hchouten.nl/

Hoe kom je bij HC Houten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HC Houten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. HC Houten

Bezoekers bekeken ook