H.C. Haarlem

H.C. Haarlem kun je vinden aan de Vergierdeweg 265b in Haarlem.

Meer informatie over H.C. Haarlem in Haarlem

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Haarlem of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is H.C. Haarlem wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, H.C. Haarlem in Haarlem is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is H.C. Haarlem vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is H.C. Haarlem in Haarlem meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over H.C. Haarlem ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Vergierdeweg 265b in Haarlem. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 23 537 5473, of door te mailen via de website: https://www.hchaarlem.nl/site/Default.asp

Hoe kom je bij H.C. Haarlem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.C. Haarlem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. H.C. Haarlem

Bezoekers bekeken ook