Alkmaarse Mixed Hockey Club

Alkmaarse Mixed Hockey Club kun je vinden aan de Olympiaweg 12 in Alkmaar.

Meer informatie over Alkmaarse Mixed Hockey Club in Alkmaar

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Alkmaar of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Alkmaarse Mixed Hockey Club wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Alkmaarse Mixed Hockey Club in Alkmaar is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Alkmaarse Mixed Hockey Club vooral een Sportclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Alkmaarse Mixed Hockey Club in Alkmaar meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Alkmaarse Mixed Hockey Club ? Je kunt de Sportclub bezoeken op Olympiaweg 12 in Alkmaar. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 72 511 6031, of door te mailen via de website: http://www.amhc.nl/

Hoe kom je bij Alkmaarse Mixed Hockey Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alkmaarse Mixed Hockey Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Alkmaarse Mixed Hockey Club

Bezoekers bekeken ook