Sportpunt Someren

Sportpunt Someren kun je vinden aan de Postelstraat 20 in Someren.

Meer informatie over Sportpunt Someren in Someren

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Someren of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Sportpunt Someren wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Sportpunt Someren in Someren is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Sportpunt Someren vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Sportpunt Someren in Someren meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Sportpunt Someren ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Postelstraat 20 in Someren. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 493 381 429, of door te mailen via de website: http://www.sportpunt.nl/

Hoe kom je bij Sportpunt Someren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpunt Someren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Sportpunt Someren

Bezoekers bekeken ook