Preau Sports

Preau Sports kun je vinden aan de Haverstraat 71 in Nieuw-Vennep.

Meer informatie over Preau Sports in Nieuw-Vennep

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Nieuw-Vennep of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Preau Sports wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Preau Sports in Nieuw-Vennep is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Preau Sports vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Preau Sports in Nieuw-Vennep meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Preau Sports ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Haverstraat 71 in Nieuw-Vennep. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 252 823 071, of door te mailen via de website: http://www.preausports.nl/

Hoe kom je bij Preau Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Preau Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Preau Sports

Bezoekers bekeken ook