Pindahs

Pindahs kun je vinden aan de Industrieweg 58 d in Voorschoten.

Meer informatie over Pindahs in Voorschoten

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Voorschoten of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Pindahs wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Sportartikelenwinkel is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Pindahs in Voorschoten is er voor alle niveaus. Het is een ideale Sportartikelenwinkel om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Pindahs vooral een Sportartikelenwinkel waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Pindahs in Voorschoten meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Pindahs ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bezoeken op Industrieweg 58 d in Voorschoten. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.pindahs.nl/

Hoe kom je bij Pindahs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pindahs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Pindahs

Bezoekers bekeken ook