Amsterdam Tigers

Amsterdam Tigers kun je vinden aan de Radioweg 64 in Amsterdam.

Meer informatie over Amsterdam Tigers in Amsterdam

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Amsterdam of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Amsterdam Tigers wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Amsterdam Tigers in Amsterdam is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Amsterdam Tigers vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Amsterdam Tigers in Amsterdam meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Amsterdam Tigers ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op Radioweg 64 in Amsterdam. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://amsterdamtigers.com/

Hoe kom je bij Amsterdam Tigers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amsterdam Tigers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Amsterdam Tigers

Bezoekers bekeken ook