Stichting Zoetermeer Panters

Stichting Zoetermeer Panters kun je vinden aan de Van der Hagenstraat 20 in Zoetermeer.

Meer informatie over Stichting Zoetermeer Panters in Zoetermeer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zoetermeer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Stichting Zoetermeer Panters wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Stichting Zoetermeer Panters in Zoetermeer is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Stichting Zoetermeer Panters vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Stichting Zoetermeer Panters in Zoetermeer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Stichting Zoetermeer Panters ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op Van der Hagenstraat 20 in Zoetermeer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.panters.net/info/contact.html

Hoe kom je bij Stichting Zoetermeer Panters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Zoetermeer Panters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Stichting Zoetermeer Panters

Bezoekers bekeken ook