Yeti's Breda

Yeti's Breda kun je vinden aan de Terheijdenseweg 506 in Breda.

Meer informatie over Yeti's Breda in Breda

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Breda of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Yeti's Breda wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Yeti's Breda in Breda is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Yeti's Breda vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Yeti's Breda in Breda meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Yeti's Breda ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op Terheijdenseweg 506 in Breda. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.ijshockeyclub-yetis.nl/

Hoe kom je bij Yeti's Breda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yeti's Breda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Yeti’s Breda

Bezoekers bekeken ook