Hijs Hokij Den Haag

Hijs Hokij Den Haag kun je vinden aan de Jaap Edenweg 10 in Den Haag.

Meer informatie over Hijs Hokij Den Haag in Den Haag

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Den Haag of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Hijs Hokij Den Haag wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Hijs Hokij Den Haag in Den Haag is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Hijs Hokij Den Haag vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Hijs Hokij Den Haag in Den Haag meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Hijs Hokij Den Haag ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op Jaap Edenweg 10 in Den Haag. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://hijshokij.nl/

Hoe kom je bij Hijs Hokij Den Haag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hijs Hokij Den Haag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Hijs Hokij Den Haag

Bezoekers bekeken ook