Stichting IJshockeyclub Capitals Leeuwarden

Stichting IJshockeyclub Capitals Leeuwarden kun je vinden aan de Bilderdijkstraat 37 in Leeuwarden.

Meer informatie over Stichting IJshockeyclub Capitals Leeuwarden in Leeuwarden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leeuwarden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Stichting IJshockeyclub Capitals Leeuwarden wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Stichting IJshockeyclub Capitals Leeuwarden in Leeuwarden is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Stichting IJshockeyclub Capitals Leeuwarden vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Stichting IJshockeyclub Capitals Leeuwarden in Leeuwarden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Stichting IJshockeyclub Capitals Leeuwarden ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op Bilderdijkstraat 37 in Leeuwarden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 28265425, of door te mailen via de website: http://www.capitalsleeuwarden.nl/

Hoe kom je bij Stichting IJshockeyclub Capitals Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting IJshockeyclub Capitals Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Stichting IJshockeyclub Capitals Leeuwarden

Bezoekers bekeken ook