Dordrecht Lions

Dordrecht Lions kun je vinden aan de IJsbaan, Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht.

Meer informatie over Dordrecht Lions in Dordrecht

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Dordrecht of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Dordrecht Lions wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Dordrecht Lions in Dordrecht is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Dordrecht Lions vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Dordrecht Lions in Dordrecht meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Dordrecht Lions ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op IJsbaan, Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: http://www.dordrechtlions.nl/

Hoe kom je bij Dordrecht Lions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dordrecht Lions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Dordrecht Lions

Bezoekers bekeken ook