The Slapping Studs

The Slapping Studs kun je vinden aan de Colosseum 90 in Enschede.

Meer informatie over The Slapping Studs in Enschede

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Enschede of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is The Slapping Studs wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, The Slapping Studs in Enschede is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is The Slapping Studs vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is The Slapping Studs in Enschede meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over The Slapping Studs ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op Colosseum 90 in Enschede. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via , of door te mailen via de website: https://slappingstuds.nl/news

Hoe kom je bij The Slapping Studs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Slapping Studs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. The Slapping Studs

Bezoekers bekeken ook