Leidse IJshockeyclub "Leiden Lions"

Leidse IJshockeyclub "Leiden Lions" kun je vinden aan de Vondellaan 41 in Leiden.

Meer informatie over Leidse IJshockeyclub "Leiden Lions" in Leiden

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Leiden of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Leidse IJshockeyclub "Leiden Lions" wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze IJshockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Leidse IJshockeyclub "Leiden Lions" in Leiden is er voor alle niveaus. Het is een ideale IJshockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Leidse IJshockeyclub "Leiden Lions" vooral een IJshockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Leidse IJshockeyclub "Leiden Lions" in Leiden meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Leidse IJshockeyclub "Leiden Lions" ? Je kunt de IJshockeyclub bezoeken op Vondellaan 41 in Leiden. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 6 13760582, of door te mailen via de website: http://www.leiden-lions.nl/

Hoe kom je bij Leidse IJshockeyclub "Leiden Lions"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leidse IJshockeyclub "Leiden Lions" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Leidse IJshockeyclub “Leiden Lions”

Bezoekers bekeken ook