Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ)

Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ) kun je vinden aan de Van der Hagenstraat 19 in Zoetermeer.

Meer informatie over Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ) in Zoetermeer

Wil je graag hockeyen in jouw omgeving in Zoetermeer of wil je misschien je kinderen hier op hockey zetten? Dan is Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ) wellicht een goede mogelijkheid voor jou. Deze Hockeyclub is er voor jong en oud, voor zowel competitieve leden als leden met een recreatieve doelstelling.

Ben jij al vaardig in hockey of begin je vanaf de basis? Geen zorgen, Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ) in Zoetermeer is er voor alle niveaus. Het is een ideale Hockeyclub om jezelf verder door te ontwikkelen of om te leren.

Daarenboven is Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ) vooral een Hockeyclub waar het fijn samenkomen is. Door de sport samen te beleven met andere passie genoten, is Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ) in Zoetermeer meer dan een sportclub.

Meer informatie inwinnen over Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ) ? Je kunt de Hockeyclub bezoeken op Van der Hagenstraat 19 in Zoetermeer. Je kunt ze tevens telefonisch bereiken via 31 79 331 5852, of door te mailen via de website: http://www.mhczoetermeer.nl/

Hoe kom je bij Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. https://sportfaqs.nl/sportcomplexen/
  2. Mixed Hockey Club Zoetermeer (MHCZ)

Bezoekers bekeken ook